Konsert, Oslo domkirke 2018-10-18

Vi feirer livet og musikken med konsert i Oslo domkirke. Sykehjemsetaten i Oslo kommune står for 7.året i rad for arrangementet, som er gratis og åpent for alle. Velgjørende blanding av salmer og velgjørende jazz i de beste omgivelser. Allsang, og Fader Vår og velsignelse av domkirkeprest Elisabeth Thorsen. En høytids-stemt og forfriskende opplevelse for alle involverte. Torsdag 18.10. kl 11:00 – 12:10. Fri entré.

Eli Helland vokal
Magne Arnesen flygel
Håvard Fossum saksofon
Aksel Jensen bass
Tore Thorvaldsen Sandbakken trommer/perkusjon
Kristoffer Myre Eng, orgel


Foto: Hanna Monsen

Event på Facebook

Legg igjen en kommentar Share

Legg igjen en kommentar

GRATIS nettkurs i sang

Tre videoer med enkle tips for å bli bedre å synge.
Klikk her

My True Nature