PANGSTART oktober

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Pust, støtte, klang, artikulasjon og formidling. Daglige sangøvelser 5 dager i rad direkte på ZOOM. 

Pust, støtte, klang, artikulasjon og formidling. Daglige sangøvelser 5 dager i rad direkte på ZOOM. 

Velkommen til strømmet sangtreing på ZOOM.Sammen trener vi opp instrumentet vårt og gjør ossrustet til å ta i bruke stemmen når anledningen byr seg.Du kommer i god sangform og du blir del av et fellesskap med mennesker som ønsker å ta noe viktig i seg selv på alvor, som ønsker å finne mer ut av stemmens muligheter og hvordan den kan brukes.

Som ønsker å gi stemme til noe som kommer innenifra, det unike, egne. Mye handler om å ta i bruk seg selv, bli vant til å lage lyd, bli vant til å høre sin egen stemme. Utfordre innlærte begrensninger, slå i stykker noen idealer og ta tak – i sin egen kraft. Spennende og utfordrende!Ingen hører deg når vi holder på, da er du mutet, og du velger selv om ditt kamera skal være på eller av. Sesjonene blir spilt inn og deles i en lukket Fb-gruppe, der de ligger tilgjengelig ut juni.

God trening gir trygg og god stemme. Pris for å delta er NOK 599,-


Vipps til 995 18 603 eller kjøp her: https://tikkio.com/tickets/24623-pangstart-oktober

Mer å utforske...

PANGSTART oktober

Pust, støtte, klang, artikulasjon og formidling. Daglige sangøvelser 5 dager i rad direkte på ZOOM.  Pust, støtte, klang, artikulasjon og formidling. Daglige sangøvelser 5 dager

Les mer »